Povestea pensiunii

Tipărire
 • Pensiunea Eden este o construcţie nouă de bun gust care poate satisface cele mai deosebite pretenţii cu spaţii interioare primitoare, şi multe funcţionalităţi.
 • Pensiunea dispune de garsoniere, apartamente, apartamente cu scară interioară cu 2 dormitoare independente, băi aferente fiecărui dormitor, deasemenea livinguri aferente fiecărui dormitor. Apartamentele rezidenţiale pe lângă dormitor şi living dispun de birou şi bucătărie proprie. Toate garsonierele şi apartamentele dispun de terase proprii foarte spaţioase şi generoase.
 • Fiecare apartament dispune de televizor și frigider propriu.
 • În continuare puteți vedea fiecare tip de garsonieră și apartament, pentru ca să puteți face alegera cea mai potrivită.

Servicii

 • RECEPŢIE – Pensiunea Eden dispune de personal bine informat, gata oricând să vă stea la dispoziţie pentru oricare dintre solicitările dvs.
 • SEIF – La recepție la cerere aveți posibilitatea de a pune lucrurile de valoare în seif.
 • PARCARE – Parcarea este amenajată în fața pensiunii, fiind iluminată pe timp de noapte .
 • INTERNET - Pentru aceia dintre dvs. care doresc să-şi verifice mail-ul sau să facă Browsing în interes personal sau professional, Pensiunea Eden  furnizează Internet 24h din 24 în zone dedicate din incinta hotelului sau pe terasa Cireselul.  
 • WIFI – Pensiunea Eden dispune de un sistem wi-fi care vă permite conectarea la internet; acest sistem permite o modalitate rapidă şi practică de conectare la Internet.
 • GRĂTAR – Dispunem de mai multe locuri amenajate pentru grătar, și un loc special pentru foc deschis.
 • TRANSFER DE LA ȘI LA AEROPORT – La cerere asigurăm trasnferul de la și la aeroport.
 • TRATAMENT BALNEAR – La Sovata se asigură tratament balnear pentru boli reomatologiece și boli ginecologice. La Praid (în Salina Praid) se asigură tratament pentru afecțuni ale căilor respiratorii.

pan-3

 

Tipuri de apartamente

Garsonieră

Sunteți în doi, sau aveți un copil mic? Iată alegerea potrivită. Garsoniera este spațioasă, dotată cu bun gust având 2 paturi de câte o persoană și o canapea care se poate face pat sumplimentar pentru copil.
garsoniera

Apartament clasic

Apartamentul clasic dispune de dormitor, living, baie și terasă, ideal pentru două sau trei persoane.
apartament-clasic

Apartament rezidențial

Doriți ceva deosebit? Alegearea optimă. Un apartament deosebit pentru cei care știu să aprecieze spațiul generos și dotarea pe masură.  Apartamentul are dormitor, cameră de zi, două băi, bucătarie și o terasă enormă.
apartament-rezidential

Garsonieră dublă

Garsoniera dulă are două nivele și scară interioară ideală pentru 4 persoane. Pe primul nivel avem dormitor, un mic living și baie, iar pe nivelul doi avem un dormitor și baie separată. Astfel chiar dacă sunteți împreună apartamentul vă oferă și o intimitate pe masură.
garsoniera-dubla

Apartament dublu

Doriți un apartament spațios. Iata alegera optimă. Apartamentul dublu are 2 nivele cu scară interioara și dispune de 2 dormitoare, 2 bai, și 2 livinguri ideal pentru 6 persoane.
apartament-dublu

Parteneri

Date de contact

Pentru rezervări sunați la:

Telefon: +4.0757-570.505

Mobil: +4.0744-565.841

E-mail: info@edensovata .ro

Rezervările se fac numai prin telefon!