Vendéglő/terasz

Tipărire
  • A kellemes, hangulatos környezet minden rendezvény esetében kulcsfontosságú. Mi lehet kellemesebb egy, az erdő szívében, a szabadban szervezett rendezvénynél?
  • A 100 férőhelyet kínáló Cireșel vendéglő-terasz a nyári időszakban ideális színteret biztosít különféle rendezvények számára.
  • Valamennyi rendezvény esetében az Önök kívánságainak megfelelően kialakított, személyre szabott menüvel várjuk Önöket.
  • A vendéglő kizárólag rendezvények színhelyéül szolgál, ám a rendezvénymentes időszakokban a teraszra a bejutás megengedett.
  • Személyzetünk tagjai minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az Ön által elképzelt rendezvényt az Ön és az Ön meghívottai számára felejthetetlen élménnyé varázsolják.
  • Szeretettel várjuk vendégeinket!

 

Szolgáltatások

Személyre-szabott menü

Valamennyi rendezvény esetében a felszolgált menüt az Önök egyéni igényeinek és ízlésvilágának megfelelően alakítjuk ki. rest2

Szabadtéri rendezvények

A nyári időszakban a terasz kiváló színhelyül szolgálhat különféle szabadtéri rendezvények számára, felejthetetlen élménnyel gazdagítva a rendezvény résztvevőit. rest1

Parkolás

Az éjszakai órákban megvilágított parkoló használata a szállás árában benne foglaltatik. Külön parkolási díjat NEM számítunk fel. rest3

Hírlevél

Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kérjük adja meg e-mail címét:

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem szivárogtatjuk ki és nem használjuk fel azokat egyéb célokra.

Elérhetőségek

Foglalásért hívja a következő telefonszámok egyikét:

Telefon/Fax: +4.0265-570.505

Mobil: +4.0744-565.841

E-mail: info@ edensovata.ro

A szállásfoglalás csak telefonon vagy faxon lehetséges!