Eden panzió

Tipărire
 • Az Eden panzió egy ízlésesen kialakított új épület, mely barátságos belső tereivel és számos funkciójával a legkifinomultabb igényeket is kielégíti.
 • Panziónkban garzon-lakosztályok, apartmanok, belső lépcsővel rendelkező apartmanok állnak vendégeink rendelkezésére. A belső lépcsővel rendelkező apartmanok 2 különálló, saját fürdőszobával és nappalival rendelkező hálószobával várják Önöket. A hálószoba és nappali mellett a rezidenciális apartmanok dolgozószobával és saját konyhával is rendelkeznek. Valamennyi garzon-lakosztály és apartman igen tágas és nagyvonalú saját erkéllyel rendelkezik.
 • Valamennyi apartman TV-készülékkel és saját hűtőszekrénnyel rendelkezik.
 • A továbbiakban itt megtekintheti a rendelkezésre álló lakosztály- és apartman típusokat, mely segít Önnek a legmegfelelőbb szállás-variáns kiválasztásában. 

Szolgáltatások:


 • RECEPCIÓ – Panziónk kellő felkészültségű, hozzáértő személyzettel várja Önöket, melynek tagjai mindig szívesen állnak az Önök rendelkezésére.
 • ÉRTÉKMEGŐRZÉS – A recepción lehetőséget biztosítunk az Önök értéktárgyainak megőrzésére.
 • PARKOLÁSI LEHETŐSÉG – Parkolásra a panzió előtt kialakított, az éjszakai órákban megvilágított parkolóban biztosítunk lehetőséget.
 • INTERNET – Azon vendégeink számára, akik elektronikus postafiókjaikat óhajtják ellenőrizni vagy böngészni kívánnak a világhálón, az Eden panzió a nap minden órájában internet-hozzáférést biztosít az erre kijelölt helyeken vagy a Cireselul teraszon.  
 • WIFI – Az Eden panzió wi-fi hálózattal is rendelkezik, amely vendégeink számára az internethez való gyors és praktikus csatlakozásra biztosít lehetőséget.
 • GRILLEZÉS – Vendégeink számára több, grillezésre kijelölt helyet biztosítunk, továbbá lehetőséget kínálunk nyílt tűz rakására is az erre külön kijelölt helyen.
 • REPÜLŐTÉRI TRANSZFER – Igény esetén gondoskodunk repülőtéri transzferről is.
 • GYÓGYKEZELÉS – Szovátán lehetőség kínálkozik gyógyvizes kezelések igénybevételére azok számára, akik reumás vagy nőgyógyászati panaszokkal látogatnak a fürdővároskába. A Parajdi Sóbányában a különböző légúti megbetegedések gyógykezelésére van lehetőség.

pan-3

 

Apartman típusok

Garzon

Ha Önök egy pár, esetleg egy kisgyermekkel együtt érkeznek hozzánk, akkor ez az Önök számára megfelelő opció.
garsoniera

Klasszikus apartman

A klasszikus apartman hálószobával, nappalival, fürdőszobával és erkéllyel várja vendégeit és két vagy három személy elszállásolására kínál lehetőséget.
apartament-clasic

Rezidenciális apartman

Ha valami különlegesre vágyik, akkor ez az Ön számára optimális választás. Egy különleges apartman azok számára, akik a nagyvonalú tereket és az annak megfelelő berendezést értékelik. Ez az apartman hálószobával, nappalival, két fürdőszobával, konyhával és egy hatalmas erkéllyel várja vendégeit.
apartament-rezidential

Dupla garzon

A dupla garzon-lakosztály két szintjével és belső lépcsőjével 4 személy elszállásolására ideális. Az első szinten egy hálószoba, egy kisebb nappali és fürdőszoba, az emeleten pedig egy hálószoba és a hozzá tartozó fürdőszoba található.
garsoniera-dubla

Dupla apartman

Ha tágas apartmanra vágyik, ez az Ön számára optimális választás. A dupla apartman 2 szinttel, belső lépcsővel rendelkezik: 2 hálószobával, 2 fürdőszobával és 2 nappalival ideális 6 személy elszállásolására.
apartament-dublu

Hírlevél

Aktuális ajánlataink megtekintéséhez kérjük adja meg e-mail címét:

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem szivárogtatjuk ki és nem használjuk fel azokat egyéb célokra.

Elérhetőségek

Foglalásért hívja a következő telefonszámok egyikét:

Telefon/Fax: +4.0265-570.505

Mobil: +4.0744-565.841

E-mail: info@ edensovata.ro

A szállásfoglalás csak telefonon vagy faxon lehetséges!